Vissza a termékekhez
Bárányok Menta alapon babafészek

Bárányok Menta alapon babafészek

18 000 Ft

Hallottál már a negyedik trimeszterről? Arról a különleges időszakról, mikor a babád már a karjaidban tarthatod, de a sok változás, újdonság még nagy kihívás számára. Vágyik arra, hogy a közeledben legyen, érezze azt a meleg és biztonságosan ölelő közeget, melyben sok-sok hónapon át óvtad szeretettel. 

A Csillagom babafészket úgy álmodtam meg, hogy mind a textil puha tapintása, mind az öböl felépítése idomuljon a kisbabák szükségleteihez: kellően körbeölelje őket, mégis biztonságos legyen számukra. A megszokott illat, alvóhely pedig hatalmas kincs utazás során is: a könnyű szállíthatóság által bármikor biztosítani tudjátok gyermeketek számára az otthon melegét, ezáltal számotokra a nyugodt éjszakai pihenést. 

A biztonságot itt is szem előtt tartottam: a légzésfigyelő szenzora megfelelően működik a babafészek alatt is. Ha pedig magatok közé vennétek gyermeketeket az ágyba, az öblös kialakítás által az oldalfal nyugalmat nyújthat számotokra: véletlenül sem fordulhattok gyermeketekre a szülői ágyban.

Altassátok tehát bármilyen rutin szerint is gyermeketeket, a Csillagom babafészek mindig és minden körülmény között a társatok lesz újszülött gyermeketek nyugodt pihenése során.

Anyaga: OEKO-TEX Standard 100 Pamutvászon flanel, Antiallergén tömő anyag, fekvő felülete puha vatelin.

Mérete:  külső mérete ( 100 cm x 49 cm) fekvő felülete (80 cm x 35 cm)

Tisztítása: mosógépben 30 fokon mosható, kímélő programmal, szárítógépben nem szárítható

Kérdésed van?
Esetleg elakadtál a vásárlás során?

Keress minket bizalommal!